top of page
=Vinurile noastre=
sjb-5_edited.png

FS47
Riesling Italian

2022

sjb-6_edited.png

FS47
Fetească Regală Muscat Ottonel
2022

FsChardonnay_edited.png

FS47
Chardonnay

2021

Vinul FS47 alb sec este un Riesling Italian curat ,care este unul dintre vinurile emblematice ale regiunii. Dealurile din această zonă beneficiază de soluri excelente și condiții climatice favorabile pentru cultivarea soiului de struguri Riesling.

Acest vin se evidențiază în pahar prin culoarea sa albă și nuanța strălucitoare, de aur curat. Aroma sa poartă note de fructe și flori, precum mere verzi și pere, citrice și flori de salcâm.

Acest vin este rezultatul unei combinații excelente a două soiuri de struguri. Aceste două soiuri sunt Fetească Regală și Muscat Ottonel .  Fetească Regala aduce vinului note subtile și revigorante datorită acidității și aromelor florale. Acest soi contribuie la eleganța și ușurința vinului. Muscatul Ottonel adaugă note bogate și distincte, cu arome de muscat și condimente, care contribuie la armonia cupajului.

Vinul are culoare galben auriu intens. Olfactiv aduce note de vanilie, pere, pepene galben, note afumate. Gustativ vinul este frumos echilibrat, aduce notele simțite olfactiv, postgust lung și intens, corp mediu. Vinul a fost maturat în butoaie noi de stejar, 3 luni și jumătate, cu battonage.

sjb-7_edited.png

FS47 
Muscat Ottonel + Riesling Italian

2022

Cuveé-ul demidulce realizat din Muscat Ottonel și Riesling Italian își ocupă locul în pahar cu culoarea sa galben pai și strălucirea vibrantă. Aroma sa este intensă și elegantă, cu note dominante de muscat, flori și arome de fructe. Bogăția și complexitatea aromelor oferă o reală plăcere pentru simțurile noastre.

FS rose_edited.png

FS47
Rosé demisec

2022

WhatsApp Image 2023-06-28 at 09.07_edited.png

FS47
Rosé demidulce

2022

Acest vin este o alegere excelentă pentru cei cărora le place să se bucure de vinuri ușoare, proaspete și fructate. Rosé-ul are o nuanță distinctă de roz în pahar, ceea ce este o priveliște seducătoare în sine. Buchetul este proaspăt și intens, cu fructe de pădure roșii, cum ar fi căpșuni și zmeură, prospețime de citrice și note florale. Această complexitate aromatică este o experiență pentru simțuri.

Acest vin rosé are o culoare roz închis distinctiv, datorită culorii bogate a Merlotului din care este obținut. Nasul este intens și atractiv, cu fructe roșii proaspete, cum ar fi cireșe și mure, precum și arome florale și condimentate.Gustul acestui rosé de Merlot demidulce este moale și plăcut de dulce. Aromele bogate și coapte de fructe roșii sunt perfect completate de note dulci subtile

FsMerlot_edited.png

FS47
Merlot Cabernet Sauvignon

2022

sjb-0_edited.png

FS47
Merlot

2021

Vinul are o culoare frumoasă roșu rubiniu. Nasul este intens și complex, cu note tipice de Merlot și Cabernet Sauvignon. Există indicii de fructe de pădure negre, cum ar fi cireșe negre și coacăze negre, precum și de mure și afine. Este un vin roșu cu corp mediu, proaspăt, învechit exclusiv în rezervoare de oțel și în sticlă.

Merlotul demidulce prezintă o frumoasă culoare roșu rubiniu și o strălucire frumoasă în pahar. Nasul este intens și fermecător, cu note tipice de Merlot. Fructe roșii de pădure, cum ar fi cireșe și mure, precum și condimente fine și vanilie. Gustul vinului demidulce este bogat și armonios. În vin, aromele caracteristice de fructe și condimente ale Merlot se întâlnesc cu o dulceață subtilă care oferă o senzație ușor mângâietoare.

Feteasca Regala_edited_edited.png

 47 Fetească Regală
2021

Culoarea acestui vin este galben pai, intens. Nasul este tipic, floral, flori de tei, flori de câmp, mere galbene.Vinul este sec, cu arome bine evidențiabile de fructe coapte, precum mere golden, piersici, grapefruit, dar și o nuanță de fân uscat, totul foarte bine echilibrat de alcool si aciditate.

Strugurii au fost culeşi şi selectaţi manual, fermentarea alcoolică a mustului a avut loc în tancuri de inox cu inoculare de drojdii selecţionate după o macerare la rece de 48 de ore. Fermentarea alcoolică a avut loc prin controlul temperaturii.

sjb-11 (1)_edited.png

 47 Traminer
2021

Cu arome clasice de petale de trandafir soiul ne delactează și cu note de grapefruit, mere aurii și flori de vară . De asemenea, se pot observa note de fructe exotice, cum ar fi ananasul și litchi-ul, care adaugă o notă de prospețime vinului. Gustul este plin și complex, cu o aciditate echilibrată și o structură bine definită. Gustul fructat persistă într-un final lung și plăcut.

RI+TR_edited_edited.png

47 Riesling+Traminer
2021

Un vin de culoare galbenă cu nuanțe verzui. Arome de mere verzi, lime si grapefruit, precum și o notă vegetală de iarbă verde și ghimbir. Vinul este sec,  frumos aromat, foarte bine echilibrat de aciditate.

FR+MO_edited_edited.png

47 Fetească Regală +Muscat Ottonel
2021

Vinul are culoare galben pai spre auriu. Olfactiv prezintă note tipice de muscat, licii, soc și flori de câmp. Gustativ vinul este foarte frumos echilibrat, cu note frumos echilibrate de aciditate, alcool și zahărul rezidual. Postgust lung.

sjb-12_edited.png

47 Rosé
2021

Vinul are o culoare pală ,atrăgătoare de roz somon.

Soiul care stă la baza vinului permite o structură plăcută de aciditate și corp, completată de arome fine de grapefruit, zmeură, frăguțe și căpșuni.

Gustul acestui vin este revigorant și echilibrat, cu o aciditate bine integrată. Pe limbă, se remarcă notele de fructe de pădure, urmate de o ușoară mineralitate și o textură catifelată.

FN_edited.png

47 Fetească Neagră
2021

Acest vin are arome de fructe roșii și negre, cum ar fi cireșe, afine și prune, însoțite de note subtile de condimente și ciocolată neagră. De asemenea, are taninuri medii și o aciditate plăcută.

Vinul a fost maturat în butoaie de stejar, timp de 12 luni. Aromele de caramel și de vanilie de la butoi sunt în armonie cu aromele de fructe.

sjb-1_edited.png

Venator
Fetească Regală 

2022

Culoarea acestui vin este galben pai, intens. Nasul este tipic, floral, flori de tei, flori de câmp, mere galbene.Vinul este sec, cu arome bine evidențiabile de fructe coapte, precum mere golden, piersici, grapefruit, dar și o nuanță de fân uscat, totul foarte bine echilibrat de alcool si aciditate. Strugurii au fost culeşi şi selectaţi manual, fermentarea alcoolică a mustului a avut loc în tancuri de inox cu inoculare de drojdii selecţionate după o macerare la rece de 48 de ore. După fermentare vinul a fost maturat în butoaie noi de stejar, timp de 6 săptămâni.

sjb-2_edited.png

Venator
Pinot Noir
2022

sjb-3_edited.png

Venator
Stephanus
2021

sjb-4_edited.png

Venator
Merlot
2022

Vinul are un corp mediu și o structură elegantă. Arome de fructe de pădure roșii, cum ar fi căpșuni, cireșe și zmeură. Aceste note fructate sunt însoțite de note picante subtile, precum cuișoare și scorțișoară. Există o aciditate subtilă care conferă vinului prospețime și echilibru. Notele afumate de la învechirea în butoaie de stejar adaugă complexitate și corp.

Acest vin este o armonie perfectă între două vinuri roșii, Merlot și Feteasca Neagra.

Un vin corpolent cu o culoare rubinie frumoasă. În miros şi aromă este caracterizat de vişine coapte cu o notă de prune. Are un final lung, plăcut, derivat din acizii plăcuţi, care este însoţit de aromele afumate şi condimentate provenite din maturarea în butoaie noi, timp de 12 luni.

Vinul are o culoare roșu rubiniu intens. Olfactiv aduce note tipice de merlot, vișine coapte, mure, prune. Gustativ aduce aceleași note, tanini frumos integrați, aciditate remarcabilă. Postgust lung și intens. Vinul a fost maturat în butoaie de stejar, 12 luni.

bottom of page