top of page
Vinurile noastre
riesling_edited.png

FS47
Riesling italian

2021

Un vin de culoare galbenă cu nuanțe verzui. 

Arome de mere verzi, lime si grapefruit, precum și o notă vegetală de iarbă verde și ghimbir.

Vinul este sec, cu alcool de doar 11,5%, frumos aromat, foarte bine echilibrat de aciditate.

fet_edited.png

FS47
Fetească Regală
2021

Vinul are culoare galben pai. Olfactiv se deschide în nuanțe florale și de mere golden, cu o prospețime remarcabilă. Gustativ vinul aduce aceleași note, prospețime și tipicitate remarcabilă, postgust lung.

FsChardonnay_edited.png

FS47
Chardonnay

2021

Vinul are culoare galben auriu intens. Olfactiv aduce note de vanilie, pere, pepene galben, note afumate. Gustativ vinul este frumos echilibrat, aduce notele simțite olfactiv, postgust lung și intens, corp mediu. Vinul a fost maturat în butoaie noi de stejar, 3 luni și jumătate, cu battonage.

FS rose_edited.png

FS47
Rosé

2021

Vinul are o culoare roz trandafiriu. Olfactiv prezintă note de fructe roșii, cireșe, vișine, mure. Gustativ aduce notele simțite olfactiv, foarte plăcut datorită echilibrului dintre aciditate, alcool, arome și zahărul rezidual.

FsMerlot_edited.png

FS47
Merlot

2021

Vinul se prezintă cu o culoare roșu intens, violaceu. Olfactiv aduce note frumoase de vișine coapte, mure negre și prune. Gustativ vinul prezintă aceleași note, corp intens, postgust lung.

Feteasca Regala_edited_edited.png

 47 Fetească Regală
2021

Culoarea acestui vin este galben pai, intens. Nasul este tipic, floral, flori de tei, flori de câmp, mere galbene.Vinul este sec, cu arome bine evidențiabile de fructe coapte, precum mere golden, piersici, grapefruit, dar și o nuanță de fân uscat, totul foarte bine echilibrat de alcool si aciditate.

Strugurii au fost culeşi şi selectaţi manual, fermentarea alcoolică a mustului a avut loc în tancuri de inox cu inoculare de drojdii selecţionate după o macerare la rece de 48 de ore. Fermentarea alcoolică a avut loc prin controlul temperaturii.

Traminer_edited_edited.png

 47 Traminer
2021

Vinul are o culoare galben auriu intens. Nas foarte intens, de parfum de trandafiri, licii, fructe coapte. Gustativ vinul este echilibrat,  foarte aromat, mango, caise, ananas, precum și o notă puternic florală.

Descarcă fișa tehnică
RI+TR_edited_edited.png

47 Riesling+Traminer
2021

Un vin de culoare galbenă cu nuanțe verzui. Arome de mere verzi, lime si grapefruit, precum și o notă vegetală de iarbă verde și ghimbir. Vinul este sec,  frumos aromat, foarte bine echilibrat de aciditate.

Descarcă fișa tehnică
FR+MO_edited_edited.png

47 Fetească Regală +Muscat Ottonel
2021

Vinul are culoare galben pai spre auriu. Olfactiv prezintă note tipice de muscat, licii, soc și flori de câmp. Gustativ vinul este foarte frumos echilibrat, cu note frumos echilibrate de aciditate, alcool și zahărul rezidual. Postgust lung.

Descarcă fișa tehnică
ROSE PN.png

47 Rosé
2021

Vinul are o culoare roz trandafiriu. Olfactiv prezintă note de fructe roșii, cireșe, vișine, mure. Gustativ aduce notele simțite olfactiv, foarte plăcut datorită echilibrului dintre aciditate, alcool, arome și zahărul rezidual.

FN_edited.png

47 Fetească Neagră
2021

Un vin sec roşu intens. Strugurii au fost culeşi şi selectaţi manual, fermentarea alcoolică a mustului a avut loc în tancuri de inox fără inoculare de drojdii, după o macerare la rece de 48 de ore. Fermentarea alcoolică a avut loc prin controlul temperaturii în contact cu pieliţa timp 14 zile.

ven FR.png

Venator
Fetească Regală 

2021

Vin alb cu o culoare de lămâi galben – pal, cu note tinere, florale și sugestive de citrice și lime în armonie cu aromele subtile de vanilie obținute din butoaiele de stejar. Are un conținut ridicat de acizi, tipic vinurilor din regiune. Este o alegere excelentă datorită notelor sale ușoare de parfum.

WhatsApp_Image_2022-07-01_at_13.50.28-removebg-preview.png

Venator
Pinot Noir
2021

Un vin cu gust delicios, culoare roșu aprins și arome fructate bogate în acizi. Armonia  aromelor amintește în mare parte de vișine, zmeură și cireșe, respectiv reflexii plăcute de arome de pamânt umed. Vinul este învechit în butoaie de stejar timp de 10 luni.

ven - stephan_edited.png

Venator
Stephanus
2021

Vin roșu intens cu o nuanță dominată de violet . Gustul și aroma sa amintesc de fructele de pădure, prune, afine și arome de fum care sunt rezultatul învechirii în butoaie de stejar timp de 12 luni. Armonia perfectă a celor trei soiuri: Merlot, Fetească Neagră și Pinot Noir se desfășoară în îndelung în postgust.

bottom of page